For startups

Vi er i fuld gang med at tale med flere startups, som vi kan hjælpe skridtet videre på deres rejse. Er der et match og potentiale, sætter vi vores samlede viden og erfaring i spil for at udvikle og vækste startups til succes. Vores økonomiske investering udgør en mindre del – hvad man kan forvente fra os er til gengæld en vidtfavnende værktøjskasse, et stort engagement og en aktiv indsats for, at I lykkes. Vores primære fokus er inden for SocialTech, men vi er også stødt på gode mennesker, der taler så meget til os, at vi f.eks. er blevet en del af et daddeleventyr.

Processen fra første møde til en potentiel aftale med os tager typisk 4-8 uger. Det starter med, at I kontakter Kasper Holst Hansen for en indledende snak. Er der potentiale, inviteres I til Birkerød for at præsentere jer selv, jeres produkt og jeres virksomhed.

Hvis vi på den baggrund vurderer, at der er et reelt match imellem jeres virksomhed og Flying BizKit, inviteres I til et opfølgende møde, hvor vi sammen ser på rammerne for en aftale, herunder forretnings- og kapitalplan, og bliver enige om en plan for eksekvering. Vi udarbejder de juridiske dokumenter, offentliggør aftalen – og kigger os ikke tilbage.

Jeres muligheder

Indgår vi et samarbejde, hvor vi investerer i jeres startup, inkluderer det i de fleste tilfælde strategisk rådgivning. Det handler om rejsning af kapital, en klar forretningsstrategi, en prioriteret handleplan, at få godt gang i salget, målrettet kommunikation og alt det rundt omkring. Vi får lagt en god strategi og en prioriteret planlægning, så I kan eksekvere målrettet og effektivt.

70% Strategy25% Planlægning5% Eksekvering

Har I ikke brug for en investering, har I stadig mulighed for at købe jer til rådgivning. Måske I har svært ved at få styr på forretningsstrategien? Eller drukner i manglende planlægning? Har I udfordringer med at få salget i gang? Eller svært ved at prioritere i jeres eksekvering? Måske I blot har brug for at få sat gang i motoren og arbejde mere effektivt?

Flying BizKit tilbyder to rådgivningsmuligheder: Vores mesterlæreforløb, der fungerer som et klippekort med en række åbne rådgivningssessioner, og mesterlæreworkshops, hvor vi dykker ned i afgrænsede problemstillinger.

Vores primære kompetenceområder er inden for produkt, økonomi, salg og kommunikation.

Mesterlære

 

Står I som iværksættere og har brug for sparring inden for det kommercielle, tilbyder vi mesterlæreforløb i form af et klippekort, som I kan bruge til at købe jer til rådgivning.

Workshops

 

Står I som iværksættere og har behov for at få styr på konkrete kommercielle problemstillinger ift. jeres virksomhed, kan en mesterlæreworkshop være en mulighed.

Vil du være med?

Har du lyst til at investere så lidt som DKK 5.000 i startups inden for SocialTech? Så kom og vær med! Ved at tilkendegive din oprigtige og 100% uforpligtende interesse, hjælper du os med at få et klart billede af Danmarks lyst til at gå forrest inden for SocialTech!