Kom skridtet foran med vores iværksætterportal

Vil du have direkte adgang til al den viden, du har behov for som iværksætter? Uden støj, unødvendig søgen på nettet og udrensning i andres velmente råd? Så har vi løsningen. Skriv dig op til Kasper Holst Hansens nyhedsmail nederst på siden og få at vide, når vi lancerer – selvfølgelig med en god lanceringsrabat til alle modtagere af Kaspers nyhedsmail!

 

Kasper har siden efteråret 2020 investeret sig selv og sin virksomhed, Flying BizKit, i andre iværksættervirksomheder. Det har skabt et stærkt indblik i iværksætteres læringsbehov og ikke mindst deres hovedpiner og de uundgåelige bump på iværksætteriets vej. Før Flying BizKit var Kasper selv igennem rejsen, med stiftelsen af EduLab ApS i 2006 – virksomheden bag MatematikFessor, som han solgte til Egmont i 2020. Sin mangeårige erfaring ønsker Kasper at dele ud af, så andre kan komme hurtigere ud over stepperne og reducere antal bump på vejen.

Din iværksætterportal

fuld bredte billede
Kom i gang med portalen
Iværksætteriets første skridt
Kasper ucensureret
Fundament for forretning
Produkt og marked
Kommunikation og salg
Økonomi
Det menneskelige aspekt
Organisation og kultur

Hvad er iværksætterportalen

Vores iværksætterportal er stedet, hvor du kan blive klogere på livet som iværksætter og på alt det, du skal vide, for at gøre iværksættervejen kortere og med færre bump. Portalen er bygget op omkring videolektioner inden for en række emner, der alle er relevante for netop dig som iværksætter. Uden støj. Lektioner har inspirerende tekst og reflekterende spørgsmål tilknyttet, hvor der lægges op til handling. Derudover vil der jævnligt være live Q&A sessions med Kasper Holst Hansen. Med portalen finder du viden ét sted og kan komme hurtigere til læring. Alt sammen godt for både dig og din forretning.

Hvorfor er iværksætterportalen blevet til

Kasper Holst Hansen har siden efteråret 2020 investeret sig selv og sin virksomhed, Flying BizKit, i andre iværksættervirksomheder. Det har skabt et stærkt indblik i iværksætteres læringsbehov og ikke mindst deres hovedpiner og de uundgåelige bump på iværksætteriets vej. Før Flying BizKit var Kasper selv igennem rejsen, med stiftelsen af EduLab ApS i 2006 – virksomheden bag MatematikFessor, som han solgte til Egmont i 2020. Sin mangeårige erfaring ønsker Kasper at dele ud af, så andre kan komme hurtigere ud over stepperne og reducere antal bump på vejen. Derfor lancerede han og Flying BizKit deres iværksætterportal i foråret 2023.

Hvordan kommer du i gang med iværksætterportalen

Vi lancerer portalen slut april 2023, selvfølgelig med  rabat til dig, der skriver dig op til Kaspers nyhedsmail her på siden – så får du besked, når vi lancerer. Vi glæder os!