Iværksætterportalen – til dig

Kasper og Flying BizKit har et stærkt indblik i iværksætteres læringsbehov og ikke mindst deres hovedpiner og uundgåelige bump på iværksætteriets vej. Den erfaring deler vi nu ud af på iværksætterportalen, der giver dig læring, viden og værktøjer til at lægge en strategi, lave eksekverbare planer og få styr på produkt, marked og kunder. Du får vigtig indsigt i at styre økonomien i din virksomhed, bliver skarpere til salg og marketing samt at skabe formål og værdigrundlag for dit virke. Og så er der et hav af gode råd til at håndtere og arbejde med iværksætteriets menneskelige aspekt. Skal du være med?

Portalens kategorier
Kom i gang med portalen
Iværksætteriets første skridt
Kasper ucensureret
Forretningens fundament
Produkt og marked
Byg et digitalt produkt
Kommunikation og salg
Økonomi
Det menneskelige aspekt
Organisation og kultur
Bliv investérbar
Pitch til investorer
Den rette investering

Hvad er iværksætterportalen

Vores iværksætterportal er stedet, hvor du kan blive klogere på livet som iværksætter og på det, du skal vide, for at gøre iværksættervejen kortere og med færre bump.

Vores iværksætterportal tilbyder dig en kombination af 200+ korte videolektioner af i alt 20+ timers varighed samt læringsrig tekst og 350+ spørgsmål til handling og refleksion, som du kan tilgå, når det passer dig. Du kan lytte til Kaspers samtaler med inspirerende folk og deltage i hans jævnlige live Q&A sessions. Og så kan du selvfølgelig følge din egen fremdrift og ikke mindst chatte og dele erfaringer med de andre iværksættere på portalen.

Alt sammen for 3.000 kr. (inkl. moms). Du betaler én gang, og så er du med.

Køb her

 

Hvorfor er iværksætterportalen blevet til

Kasper Holst Hansen har siden efteråret 2020 investeret sig selv og sin virksomhed, Flying BizKit, i andre iværksættervirksomheder. Det har skabt et stærkt indblik i iværksætteres læringsbehov og ikke mindst deres hovedpiner og de uundgåelige bump på iværksætteriets vej. Før Flying BizKit var Kasper selv igennem rejsen, med stiftelsen af EduLab ApS i 2006 – virksomheden bag MatematikFessor, som han solgte til Egmont i 2020. Sin mangeårige erfaring ønsker Kasper at dele ud af, så andre kan komme hurtigere ud over stepperne. Derfor lancerede han og Flying BizKit deres iværksætterportal i foråret 2023.  Skal du være med?

Køb her

Hvordan kommer du i gang med iværksætterportalen

Iværksætterportalen ligger på platformen skool.com.

Prisen for adgang til portalen og al dens indhold – inklusiv live Q&A sessions med Kasper og et fællesskab med andre iværksættere – er 3.000 kr. (inkl. moms). Du betaler én gang, og så er du med. Er I en iværksættervirksomhed med flere på holdet, så skriv til os og få et godt tilbud.

Vi glæder os til at se dig på portalen!

Køb adgang her