UNIK MULIGHED FOR MESTERLÆRE 

Vi tilbyder lige nu tre startups en unik mulighed for at komme i gratis mesterlære hos stifteren af Flying BizKit, Kasper Holst Hansen.

Forløbet kører fra midt april indtil sommerferien 2021 og består af 1 times virtuel kickoff session samt efterfølgende sparring. I kan forvente at få opgaver til løsning med fremdrift i fokus, løbende kommerciel sparring på jeres produkt og virksomhed, samt fælles udarbejdelse af en eksekverbar forretningsplan. Sparring vil foregå via den nyudviklede videofeedback-app fra feedbackbox .

ANSØGNINGSKRITERIER

Det er et krav, at jeres produkt har forladt idéstadiet og er inden for tech til problemløsning på uddannelses- eller socialområdet. Yderligere bør I have en ambition om, at I inden for nogle måneder har en klar idé om jeres kundesegment, prissætning og markedsstrategi.

DEADLINE

Ansøgninger skal være modtaget via nedenstående formular senest mandag 12. april. De tre udvalgte startups til et mesterlæreforløb får direkte svar fredag 16. april og indkaldes efterfølgende til 1 times individuelle kickoff sessions i ugen 19. – 23. april.

Ansøgning om mesterlære

Vi ser frem til at modtage jeres ansøgning.