HVEM ER VI

Flying BizKit består af et sæt erfarne spillere, der hver især har værktøjskassen fuld af viden og kompetencer inden for hvert deres område.

KASPER HOLST HANSEN

Baggrund inden for EdTech, hvor han selv har været igennem hele iværksætterrejsen med EduLab ApS og MatematikFessor. Sætter sig i jeres sted som iværksættere og hjælper jer igennem jeres eget eventyr. Kasper har  erfaring med etablering og salg af kommerciel virksomhed samt stor indsigt inden for forretningsdrift, produkt, pris, marked, økonomi og investering. Læs mere om Kaspers egen rejse her.

LINE BRODIE

Baggrund inden for kommunikation og marketing samt HR, organisation og ledelse. Optimerer jeres kommunikation, marketing, PR og alt inden for formidling af jer, jeres virksomhed og jeres produkter. Har mange års erfaring fra Maersk, primært inden for HR og kommunikation. Var en del af Kaspers iværksætterrejse og ledelsen hos EduLab ApS, med ansvar for marketing og multimedie. Har boet 10 år i England.

PERNILLE VESTBERG

Baggrund inden for startups igennem hele karrieren. Kommercielt snilde, med erfaring i at bygge bro fra kerneprodukt til kunder. Mange års erfaring med etablering og opbygning af salgs-, support- og IT-afdelinger. Viden inden for at gøre produkter salgbare, fastsættelse af prisstrategier og markeder samt opbygning og optimering af salgs- og arbejdsprocesser. Særlig erfaring med startups inden for tech-verdenen.

LISE BROHM KALLESTRUP

Baggrund inden for salg primært i FMCG-branchen, både i Danmark og internationalt. Stor erfaring med indkøb, opbygning af produktporteføljer, markedsføring og salg af nye produkter. Stærke kompetencer inden for forhandling og ferm til økonomi. Flere års ledelseserfaring fra forskellige brancher. MBA fra Laurate International Universities Bangkok Campus (2017).

VIDSTE I...

Kasper holder foredrag om sin rejse som iværksætter for skoler, gymnasier, universiteter, virksomheder og andet godtfolk. Kontakt Kasper direkte, hvis det er noget for jer.