Portefølje

Flying BizKit er et springbræt for iværksættere, og vi har siden september 2020 lavet mange spændende investeringer. Det er vigtigt for os ikke blot at investere i virksomheder, men også i menneskerne bag. Vores filosofi er at bruge vores egen viden og erfaring til at etablere et plateau for udvikling af mennesker og for virksomheders næste vigtige skridt og dermed skabe fremdrift og succes. Det handler om mennesker i mesterlære og kommercialisering af startups igennem en holdbar strategi, realistiske mål og en fokuseret plan.

I vores investeringer er social ansvarlighed vigtigt, og vi vurderer vores investeringer på andet end det økonomiske afkast alene. I vores optik er afkast nemlig tredimensionelt: Økonomisk, samfundsøkonomisk og socialt. SocialTech er det, vi brænder for.

Læs mere om det i Kaspers indlæg i Finans.

Vores investeringer

ODENO

Mads Anqvist og Brian Tange står bag Odeno, fremtiden inden for uafhængig og uvildig rådgivning og løsninger inden for erhvervstelefoni. Baseret på AI, Machine Learning og stærke partnerskaber er missionen at sikre virksomheder gennemsigtighed i markedet, tryghed i valget af teleudbyder samt favorabel erhvervstelefoni, hvor abonnementet tilpasses virksomhedens behov.

MYINNERME

Marie Ulstrup og Louise Herping Ellegaard står bag MYiNNERME, hvor de har kombineret deres fælles viden om psykologi og digital formidling. MYiNNERME er en digital løsning til familier med følelsesmæssige udfordringer, hvor målet er at øge trivslen for børn, unge og deres forældre igennem behandlingsforløb, som de har adgang til 24 timer i døgnet. Vi er glade for at kunne bakke op om MYiNNERME som mentalt træningscenter, der gør børn stærkere og bedre til at forstå og håndtere de problemer, de møder på deres vej i livet.

logisnap-logo

LogiSnap blev stiftet i 2020 af Brian Tange og Peter Rasmussen med ambitionen om at kunne tilbyde en bekvem og komplet logistikløsning målrettet den enkelte virksomheds behov. Visionen er simpel: At blive markedets foretrukne logistiksystem i Danmark, såvel som internationalt. Det skal gøres enkelt og effektivt for små som store virksomheder at styre, kontrollere og rapportere deres logistik i hverdagen. LogiSnap er fremtidens logistikløsning – bygget af kunder, for kunder.

hopspots-logo

Aviaja Borup Lynggaard kom på idéen til Hopspots i 2007, da hun skrev speciale på arkitektskolen. Hendes passion for at kombinere teknologi og det fysiske rum satte gang i tankerne om at udvikle noget interaktivt, som kunne bidrage til børns udvikling og tilføje et lag mere end blot en ren fysisk platform. Aviaja har med Hopspots designet et produkt, der skaber interaktiv læring igennem leg og bevægelse. Hopspots træner alt fra krop, koncentration og hukommelse til sprog, samarbejde og dialog – og et hav af andre vigtige kompetencer. Hopspots arbejder for at skabe en sjovere og mere fysisk aktiv skoledag, hvor børn motiveres til bedre indlæring.

piximakey-logo

Amanda Rasmussen og Magdi el-Toukhy står bag virksomheden Spilværk, der har skabt Piximakey – en animationskuffert og app udviklet af fagfolk med baggrund inden for læringsteknologi, filmpædagogik og spiludvikling. De har i tidligere projekter modtaget støtte fra bl.a. Det Danske Filminstitut og Medierådet for Børn og Unge. Formålet med Piximakey er at gøre en forskel for børns digitale liv hjemme, i børnehaven og i skolen, hvor vi siger farvel til tankeløs skærmtid og goddag til digital kreativitet.

feedbackbox-logo

Jeppe Søndergaard og Laurits Rasmussen står bag feedbackbox, et digitalt værktøj til elever og studerende, lærere og undervisere. Feedbackbox blev grundlagt i 2018 med det formål at gøre feedback nærværende, målrettet og ikke mindst en accelerator for læring. Her er det eleverne og de studerende, der er i centrum, og feedback er aldrig længere væk end et enkelt klik. Feedbackbox blev i 2020 udvalgt til at deltage i et ambitiøst EU-finansieret innovationssamarbejde med bl.a. forskere fra RUC og en række innovative uddannelsesinstitutioner. 

boernebasen-logo

Katrine Falkenbergs hjerte har altid brændt for at hjælpe børn. Fra hendes mange rejser til børnehjem og andre projekter for ekstremt belastede børn, til 8 års arbejde som socialrådgiver inden for børne- og familieområdet. Her blev det meget tydeligt, at hun manglede en digital platform, som kunne give et nemt og hurtigt overblik over alle sociale tilbud. Det vækkede idéen om Børnebasen, hvor fagfolk effektivt og på bedste vis kan hjælpe udsatte børn og familier. Vi arbejder på at få Børnebasen udbredt i hele Danmark, så alle børn og unge kan få en glad og tryg opvækst.

mosh-logo

Faiza Bajalan har altid vidst, at hun ville skabe sit eget, men ikke hvad. Lige indtil den dag, hvor hendes mor kom hjem med noget dadelguf fra supermarkedet, der smagte mildt sagt tarveligt. Hun tænkte ved sig selv, at her var rent faktisk et produkt, som hun havde meget viden om fra sin barndom i morfarens frugtplantager i Irak. Og hermed opstod dedikationen til dadlen og starten på hendes eventyr som selvstændig. MOSH by Faiza står for kvalitet og skaber fantastiske smagsoplevelser for alle – det er luksus til hverdag.

Vi dyrker talentet

Vi tror på talentet og ser et hav af paralleller imellem eliteidræt og iværksætteri. Vi har derfor indgået samarbejde med OL-håb og kajakroer på det danske seniorlandshold, Emma Sofie Bock. Emma træner hver eneste dag for at blive den hurtigste, den stærkeste og den bedste kajakroer i verden. Vi vil sammen med Emma og vores iværksættervirksomheder skabe fede synergier og inspirere hinanden i jagten på at lykkes. 

Samarbejdet

”Gennem flere år har jeg fulgt og sponsoreret den danske eliteroer Emma Bock. Hun vil til OL. Man kan se viljens uendelighed i hendes øjne. Vi kommer dog ikke til at se Emma til OL her til sommer, for hun ramte stolpen i kvalifikationen. Hvad tror du, at hendes reaktion var? Hun tog en uge ud til at få styr på følelserne og derfra genetablerede hun sin indre vilje og rettede blikket mod de næste delmål frem mod OL i 2024. Se, det er villighed, viljestyrke og vinderattitude. Så kære iværksættere: Dyrk viljen til at sejre og acceptér de nederlag, der uundgåeligt kommer. For en ægte sejr smager bedst, når man kender uretfærdighedens dyb. Også selvom det bare er business.”

– Kasper Holst Hansen, stifter af Flying BizKit

Talentsnakke

Iværksættere kan lære en masse af eliteidrætten og blive inspireret på vejen imod succes. De støder mere end ofte på de samme udfordringer som Emma – at arbejde selvstændigt og ofte alene, at tro på noget, man håber på at lykkes med, og kæmpe videre på trods af modgang, at træffe svære og usikre beslutninger, at holde liv i sine drømme i en nogle gange hård virkelighed og målrettet at dyrke viljen til at sejre. Her er talent ikke nok. Det kræver hårdt arbejde, udholdende og en stærk vilje.

Vi har haft Emma forbi Birkerød til en snak med Kasper, og du kan nedenfor lytte til et uddrag af deres inspirerende dialog om talent nedenfor. Hvis du vil have det hele med, kan du booke et foredrag med dem – kontakt os for at høre mere.

Du kan læse mere om vores foredragsmuligheder her.

”Jeg tror, mange glemmer, at når man siger præstation, forbinder mange det med nervøsitet. Det er noget, jeg har arbejdet en del med, fordi nervøsiteten er vigtig for mig. Til at starte med vidste jeg ikke helt, hvad jeg skulle gøre, når nervøsiteten kom op til et stævne, men når man lærer at bruge nervøsiteten rigtigt, så finder man ud af, at den er helt uundværlig.”

– Emma Sofie Bock, landsholdsroer
Følg Emmas rejse på vejen mod OL 2024

Vil du være med?

Har du lyst til at investere så lidt som DKK 5.000 i startups inden for SocialTech? Så kom og vær med! Ved at tilkendegive din oprigtige og 100% uforpligtende interesse, hjælper du os med at få et klart billede af Danmarks lyst til at gå forrest inden for SocialTech!