Er du investor?

Vi har flere muligheder for dig som investor, der ønsker at indgå i et samarbejde med Flying BizKit. Læs mere her på siden om mulighederne og om vores eksisterende samarbejdspartnere. Kontakt os også meget gerne for at høre mere.

fuld bredte billede
Morph house
Vækstfonden
Ugly duckling
Vår
Scale capital
Sorgenfri kapitalforvaltning
Den sociale kapitalfond

Venturefonde

Vi samarbejder gerne med venturefonde, som vi ser som det naturlige næste skridt for vores iværksættervirksomheder. Typisk går vi tidligt ind som den første investor og får greb om den kommercielle side af virksomheden. Når virksomheden er klar til vækst, så er den klar til mødet med venturefonde, hvor vi hjælper med at skabe en god investeringsmulighed for alle involverede.

Derudover hjælper vi venturefonde med sparring på deres cases, samt agerer kommercielle jægersoldater i nødlidende investeringer.

Business Angels

Vi samarbejder med Business Angels i vores iværksættervirksomheder og nyder godt af kombinationen af kapital og kompetencer. Typisk kommer en Business Angel med på rejsen relativt tidligt, muligvis samtidig med Flying BizKit, hvis kapitalbehovet har en tilpas størrelse. Så er du Business Angel og finder én eller flere af vores iværksættervirksomheder interessante, så ræk ud og få en uforpligtende dialog om mulighederne.

Alle kan være med!

Drømmer du om at investere socialt ansvarligt i tidlige iværksættervirksomheder? Så kontakt os, for vi brygger på en plan, hvor helt almindelige investorer kan komme med på rejsen med at støtte op om morgendagens samfundsiværksættervirksomheder og få et stærkt afkast. Et afkast, som vi måler i tre dimensioner: Et økonomisk afkast til dig som investor. Et samfundsafkast via meningsfulde arbejdspladser. Og et medmenneskeligt afkast via de sociale produkter og virksomhedsformer.