Om Flying BizKit

Her kan I læse mere om os, vores historie og værdier. Hvem vi er, hvad vi kan, hvad vi vil. Det betyder nemlig meget for os, at der er et match imellem os og de iværksættere, vi tager under vores vinger. Og måske I er på udkig efter et motiverende foredrag eller inspirerende ord i pressen? Find det hele her på siden – og kontakt os endelig, hvis I vil høre mere.

 

I 2024 lancerede vi vores online kurser for iværksættere – noget for dig? Find dem her.

fuld bredte billede
image Generated by Savants software

Historien bag Flying BizKit

Flying BizKits stifter og direktør, Kasper Holst Hansen, grundlagde i 2006 EduLab, virksomheden bag MatematikFessor, der er Danmarks suverænt stærkeste undervisningsbrand i grundskolen. MatematikFessor nåede under Kasper en markedsandel på 75% blandt elever i 0.-10. klasse, og over en 10-årig periode blev der besvaret langt over 1 milliard matematikspørgsmål på den digitale undervisningsportal.

I foråret 2020 solgte Kasper EduLab til Danmarks største mediekoncern, Egmont. Et halvt år senere stiftede han virksomheden Flying BizKit, hvor drømmen om iværksætteri nu lever videre, men med fokus på at hjælpe andre iværksættere stå stærkere på vejen mod succes.

I foråret 2022 fik Flying BizKit både investorer og Vækstfonden med ombord. Kernen i Flying BizKit er at gøre noget godt for mennesker og styrke deres kompetencer og idéer, så de kan gøre noget godt for andre med deres produkt og virksomhed.

Værdier

Vores værdier

01 Nysgerrighed

02 Oprigtighed

03 Sult

Vi består af et sæt erfarne spillere

Kasper Holst Hansen

Stifter og direktør

Baggrund inden for EdTech, hvor han selv har været igennem hele iværksætterrejsen med EduLab ApS og MatematikFessor. Sætter sig i jeres sted som iværksættere og hjælper jer igennem jeres eget eventyr. Kasper har erfaring med etablering og salg af kommerciel virksomhed samt stor indsigt inden for forretningsdrift, produkt, pris, marked, økonomi og investering.

Gå til Linkedin

Line Brodie

Partner

Baggrund inden for kommunikation og marketing samt HR, organisation og ledelse. Optimerer jeres kommunikation, marketing, PR og alt inden for formidling af jer, jeres virksomhed og jeres produkter. Har mange års erfaring fra Maersk, primært inden for HR og kommunikation. Var en del af Kaspers iværksætterrejse og ledelsen hos EduLab ApS, med ansvar for marketing og multimedie. Line har boet 10 år i England.

Gå til Linkedin
Foredrag
Rejsen med MatematikFessor

Kasper startede virksomheden bag MatematikFessor i 2006. Hør om hans rejse fra idé til realisering til salg – og alt det ind imellem.

Læs mere Kaspers rejse
Iværksætteriets mesterlære

I 2020 startede Kasper ny virksomhed, Flying BizKit, og arbejder nu med at hjælpe andre iværksættervirksomheder i jagten på deres succes. Hør om hans erfaringer på vejen.

Læs mere Vores iværksættervirksomheder
Samfundsiværksætteri – penge er ikke alt

Der skal i langt højere grad investeres socialt ansvarligt, med fokus på det samfundsøkonomiske og socialt ansvarlige afkast.

Læs mere Kaspers ord om social ansvarlighed

Bliv inspireret

Skal Kasper Holst Hansen inspirere elever og studerende på jeres uddannelsesinstitution? Eller varme op under jeres medarbejdere ved virksomhedens næste workshop eller teambuilding event?

Kasper holder foredrag for uddannelsesinstitutioner, virksomheder og andre interessenter om iværksætteri og rejsen med MatematikFessor, hvor han er gået fra at være stemmegenkendt i det meste af Danmark til at ville gøre en forskel for mere end bare de danske skolebørn.

Der er iværksætteri i Kaspers DNA, og hans egen rejse fra selv at stifte virksomhed til at hjælpe andre startups defineres mere og mere af fokus på meningsfylde og medmenneskelighed.

Kasper afholder årligt et antal gratis foredrag for uddannelsesinstitutioner. I er meget velkomne til at kontakte os for at høre mere. Virksomheder kan læse mere her eller kontakte os direkte.

Referencer

Referencer

Billede tekst

”Tak for et virkeligt spændende og nærværende foredrag her på Rosborg. Det er et absolut kvalitetsstempel, at mine elever kom hen til Kasper efter foredraget for at snakke lidt – Kasper har virkeligt talt til dem. Stor tak til Kasper for, at han tog sig tid til at svare på deres spørgsmål, efter timen faktisk var slut.”

– Sie Birgitte Holm Bundesen
Lektor, Rosborg Gymnasium & HF
Billede tekst

”Kasper er en iværksætter med hjertet på det rette sted, og de værdier sætter vi stor pris på, at han delte med eleverne på Innovationsgymnasiet, Niels Brock. Vi er inspireret!”

– Nichlas Aleksander Koch
Underviser, Niels Brock Innovationsgymnasium
Billede tekst

”Kasper leverer et super godt og inspirerende oplæg, som fungerer for både folkeskoleelever og elever fra ungdomsuddannelser samtidig. Hans formidling er i øjenhøjde med pointer og fortællinger fra egen iværksætterrejse, der går lige ind hos de unge. Kasper har fantastisk kontakt med tilhørerne og har min varmeste anbefaling.”

– Anne Bach Nielsen
Pædagogisk konsulent, Næstved Kommune