Iværksætterkurser – til dig

Kasper og Flying BizKit har et stærkt indblik i iværksætteres læringsbehov og ikke mindst deres hovedpiner og uundgåelige bump på iværksætteriets vej. Den erfaring deler vi nu ud af på vores online iværksætterkurser, der giver dig læring, viden og værktøjer til at lægge en strategi, lave eksekverbare planer og få styr på produkt, marked og kunder. Du får vigtig indsigt i at styre økonomien i din virksomhed, bliver skarpere til salg og marketing samt at skabe formål og værdigrundlag for dit virke. Og så er der et hav af gode råd til at håndtere og arbejde med iværksætteriets menneskelige aspekt. Iværksætterkurserne er skabt til dig, der er iværksætter eller drømmer om at blive det. Find dem her.

fuld bredte billede

Hvad er iværksætterkurserne

Vores kurser gør dig klogere på livet som iværksætter og på det, du skal vide, for at gøre iværksættervejen kortere og med færre bump.

Det er kurser skabt til dig som iværksætter. Vores ambition er at være det mest værdiskabende, du nogensinde har gjort for dig selv.

Hvorfor er iværksætterkurserne blevet til

Kasper Holst Hansen har siden efteråret 2020 investeret sig selv og sin virksomhed, Flying BizKit, i andre iværksættervirksomheder. Det har skabt et stærkt indblik i iværksætteres læringsbehov og ikke mindst deres hovedpiner og de uundgåelige bump på iværksætteriets vej. Før Flying BizKit var Kasper selv igennem rejsen, med stiftelsen af EduLab ApS i 2006 – virksomheden bag MatematikFessor, som han solgte til Egmont i 2020. Sin mangeårige erfaring ønsker Kasper at dele ud af, så andre kan komme hurtigere ud over stepperne. Derfor lancerede han og Flying BizKit deres  iværksætterkurser i 2024.

Hvordan kommer du i gang med iværksætterkurserne

Vores kurser ligger på platformen lumant.dk

Du kan finde alle kurserne her.

Vi glæder os til at få dig med!