Kontakt

I er meget velkomne til at kontakte os eller kigge forbi vores kontor i Birkerød. Vi har et åbent kontormiljø, hvor der altid er plads til besøg.

Vi dyrker den uformelle tone og holder af det arbejdsliv og den stemning, der kommer af, at iværksættere har deres gang i huset – om det er for at gøre brug af en plads hos os en dag om ugen, for at samles til møder med deres samarbejdspartnere eller blot for at hilse på og få en snak med os. Ring først – så er I sikre på, at der skabes plads i kalenderen.

Nyhedsmail

Skriv dig op til at modtage Kaspers månedlige nyhedsmail, så du kan følge med på vores vej mod en børsnotering. Vi ønsker nemlig at gøre det muligt for alle fremadrettet at kunne investere i tidlige startups inden for Social Impact.

FLYING BIZKIT APS
Bregnerødvej 148A
3460 Birkerød
CVR: 41658193

kasper@flyingbizkit.dk
+45 28 69 07 34

Vil du være med?

Har du lyst til at investere så lidt som DKK 5.000 i startups inden for SocialTech? Så kom og vær med! Ved at tilkendegive din oprigtige og 100% uforpligtende interesse, hjælper du os med at få et klart billede af Danmarks lyst til at gå forrest inden for SocialTech!