Flying BizKit er et springbræt for iværksættere

Flying BizKit hjælper iværksættere, der vil skabe positiv forandring i samfundet. Det gør vi med vores viden, kompetencer, netværk og en aktiv indsats for at lykkes i fællesskab.

 

Du kan også blive klogere på vores online kurser for iværksættere – find dem her.

fuld bredte billede

Sport Creates Memories

Flying BizKit har i 2022 indgået samarbejde med foreningen Sport Creates Memories (SCM), hvor Kasper Holst Hansen og Line Brodie er blevet en del af deres Advisory Board. Foreningens stifter er den sociale iværksætter og professionelle fodboldspiller Laura Juul Hansen. Sammen sætter vi retning og mål for foreningens vækst, med ambitionen om at gøre verden til et bedre sted igennem sport. Den glæde og det frirum og de fællesskaber, som sport skaber, skal alle have mulighed for at opleve.

Den specifikke fokus er børn i fattigdom, med en hård opvækst og i det hele taget svære livsvilkår forskellige steder i Afrika, hvor SCM indtil videre er udbredt i Kenya og Ghana. De opererer med en bæredygtig model, hvor frivillige, der ønsker at gøre en forskel, uddannes til at etablere og drifte fodboldklubber lokalt.

Vi er meget glade for at bakke op om at gøre en forskel for verdens børn. Deres ambassadører er mange, blandt andre Michael Essien, Joakim Mæhle, Kathrine Kühl, Emiliano Marcondes og Brian Brizze.

Forum til Fremme af Social Debat

Flying BizKit har indgået samarbejde med foreningen Forum til Fremme af Social Debat, hvor Kasper Holst Hansen i 2022 er indtrådt i bestyrelsen.

Foreningens aktiviteter har til formål at gøre en forskel for samfundets mest udsatte ved at udbrede og løfte kvaliteten af den socialfaglige og socialpolitiske debat og analyse i Danmark, igennem både forummet og udgivelsen af tidsskriftet Social Kritik. Drivkraften bag tidsskriftet er ansvarshavende redaktør Mette Bladt. Både redaktion, skribenter og bestyrelse arbejder frivilligt.

Social Kritik i sin oprindelige form blev skabt af Benny Lihme i 1988, men er nu i trit med mediernes digitale tidsalder relanceret i et online koncept med plads til debat i åbent forum, som er både i tidens og tidsskriftets ånd.

Kasper og Flying BizKit er glade for at være en del af at løfte foreningen til nye højder.

SocialSpace

Flying BizKit har indgået samarbejde med foreningen SocialSpace, hvor vi skal hjælpe dem med retning og fremdrift for at kunne skabe mest mulig værdi for børn og unge, som vi så brændende ønsker at gøre en forskel for.

SocialSpace blev stiftet i 2021 og har skabt en platform, der samler alle rådgivningstilbud for børn og unge ét sted. Deres app, DiTi, gør det let for den enkelte ved hjælp af simple oplysninger at finde frem til det tilbud, der matcher ens behov. Ambitionen er at skabe bedre vilkår for mental sundhed og at øge trivslen blandt børn og unge over hele landet.

Stifteren bag er direktør Freja Sangild Boysen, der selv oplevede at få livsændrende hjælp igennem et rådgivningstilbud. Kasper og Flying BizKit er glade for at kunne hjælpe Freja og resten af teamet bag SocialSpace, der ligesom os er passionerede omkring socialt iværksætteri og værdsætter et fagligt stærkt samarbejde, hvor man løfter i fællesskab.