HANDELBETINGELSER

Produkter og tjenester udbydes af:

 

Flying BizKit ApS, Bregnerødvej 148A, 3460 Birkerød.

Kontakt os på “info@flyingbizkit.dk”.

 

Alle priser er i danske kroner inkl. moms, medmindre andet er angivet. Kvittering for betalingstrækningen tilsendes pr. mailadresse.  Vi benytter eksterne partnere til administration af betalingen, så du vil opleve bekræftelser fra Jotform og Stripe.

Vi modtager Dankort, MasterCard og udenlandske kort.

 

Personoplysninger

Vi videregiver ikke personoplysninger om vores kunder, medmindre dette fremgår tydeligt, eller der sker brud på denne aftale. Flying BizKit forbeholder sig retten til at lukke for adgangen til at downloade dokumenter, se videoer og læse oplæg, hvis de indtastede personoplysninger er falske.

 

Brugsaftale

Produkter, der købes, er udelukkende henvendt til dig personligt og må kun benyttes af dig. Enhver form for erhvervsmæssigt formål er ikke tilladt, ligesom det heller ikke er tilladt at foretage enhver form for videregivelse af produktet/produkterne. Det er heller ikke tilladt for dig, eller tredje part, at omgå, eller forsøge at omgå, eventuelle sikkerhedsforanstaltninger. Hvis du ønsker at citere noget af det købte materiale, skal dette foregå på korrekt juridisk vis. Som kunde er det dit ansvar, at det købte materiale ikke videregives af tredje part. Køb af et online-produkt hos Flying BizKit inkluderer 1 adgangslicens til skool.com, og materialet må ikke distribueres på nogen måde. Købte online-produkter kan tilgås ubegrænset efter køb, så længe benyttelsen sker af dig som licensejer.

 

Vi forventer, at alle brugere opretholder en pæn og ordentlig tone inde på online-produktet. Skulle der imod forventning være uhensigtsmæssig kommunikation på online-produktet, forbeholder vi os retten til at bortvise uden varsel og uden mulighed for refusion. Flying BizKit ApS har alle rettigheder til at bortvise kunder, der ikke menes at kommunikere i henhold til ordentlige forhold.

 

Levering af digitale produkter

Efter du har købt et online produkt hos Flying BizKit, modtager du en e-mail til din opgivne mailadresse. Her finder du information om, hvordan du let logger ind på skool.com og kommer i gang. Mailen udsendes normalt inden for få minutter. Skulle du ved en fejl have indtastet en forkert mailadresse (slåfejl), modtager du ingen mail. Kontakt i så fald Flying BizKit ApS på info@flyingbizkit.dk, så hjælper vi dig med at få adgang.

 

Produkternes egenskaber

Alle Flying BizKits digitale produkter er inspiration og videndeling til iværksættere eller mennesker med interesse heri. Der er ikke tale om, at Flying BizKit kan sikre din succes. Alle videoer og materiale er udarbejdet af Flying BizKit ApS’ medarbejdere eller samarbejdspartnere.

 

Rettigheder

Alle online-produkter er omfattet af loven om ophavsret. De er skrevet, layoutet, produceret og distribueret af Flying BizKit ApS. Du er velkommen til at bruge online-produkterne til personligt brug. Det vil sige, at du må høre og se dem privat, udskrive skabeloner og modeller, men du må derimod ikke – hverken gratis eller mod betaling – dele, kopiere, udlåne, publicere, sælge eller på nogen anden måde videregive Flying BizKit ApS’ online-produkter. Det er heller ikke tilladt at anvende online-produkterne til undervisning uden forudgående tilladelse.

 

Fortrydelsesret bortfalder ved køb af digitale produkter

Som forbruger har du normalt 14 dages fortrydelsesret. Denne fortrydelsesret bortfalder ved digitalt leverede varer og ydelser, så snart det købte tages i brug, da det derefter ikke kan tilbageleveres. Produktet betragtes som taget i brug, når du har gennemført betalingen, modtaget din kvittering og fået adgang til skool.com. Ved køb af online produkter fraskriver du dig derfor de normale 14 dages returret. På Flying BizKit ApS’ iværksætterportal, er der således ingen returret, men du har som køber stadig to års reklamationsret i følge købeloven.

 

Øvrigt

Alle rettigheder til videoer, materiale, skabeloner, workshops m.m. samt digitale produkter tilhører Flying Bizkit ApS. Ved køb opnås udelukkende licens til at benytte det købte produkt som angivet under det pågældende produkt.

Flying BizKit ApS forbeholder sig rettigheden til at lukke ned for adgang til produktet med 6 måneders forudgående varsel.

 

Disclaimer

Flying BizKit ApS’ iværksætterportal skal betragtes som inspiration, der stilles til rådighed uden nogen form for garanti. Al benyttelse og brug af produkter sker derfor udelukkende på dit eget ansvar.

 

Ansvarsbegrænsning

Flying BizKit ApS kan ikke gøres erstatningsansvarlig i enhver henseende.

 

Klagevejledning

Klage over dit køb kan rettes til info@flyingbizkit.dk. Vi gør derefter vores bedste for at hjælpe dig.

 

Du finder info om, hvordan du klager til forbruger klagenævnet HER.